Рулет “Зелена галявина” | Сooking - Готувати легко!

Рулет “Зелена галявина”

By : | 0 Comments | On : січня 30, 2013 | Category : Закуски, Святковий стіл

100_5137

CooKING пропонує прикрасити святковий стіл яскравим і смачним рулетом ”Зелена галявина”.

Інгредієнти:

Інструкція:

1. Брюссельську капусту (замість неї можна взяти броколі або шпинат) відварити, подрібнити у блендері або комбайні, щоб вийшло однорідне пюре.

2. Додати яйця, борошно, розпушувач, сіль, приправи за смаком. Ретельно перемішати.

3. Деко вистелити папером для випічки. Викласти масу на папір і розрівняти.

4. Випікати 15 хв. при 180-200 градусах. Готовність перевірити сірником. Якщо сірник сухий – рулет готовий.

5. Готовий корж перевернути на кухонний рушник, зняти папір і за допомогою рушника скрутити корж у рулет. Охолодити.

6. Начинку для цього рулету можна використовувати за смаком: наприклад, сир+морква+часник або обсмажені гриби+м’ясо+цибуля. Викласти начинку на охолоджений корж, скрутити.

7. Покласти у холодильник на кілька годин. Опісля – порізати на шматочки.

100_5137

 

100_7298-1

Надіслати коментар