Салат “Кенгуру” | Сooking - Готувати легко!

Салат “Кенгуру”

By : | 0 Comments | On : січня 28, 2013 | Category : Салати

100_4867

100_4867

Салат “Кенгуру” – легкий і ніжний на смак, а ще оригінальний і яскравий. Чудовий варіант для обіду.

Інгредієнти:

Інструкція:

100_4851

 

1. Крабові палички, огірок і яблуко нарізати тонкою соломкою. Скропити соком половини лимона і посолити до смаку.

2. Готовий салат викласти на листки пекінської капусти і закрутити їх рулетом-”кишенькою”.

3. Викласти “кишеньки” на велику тарілку, розкласти четвертинки помідора, посипані сіллю.

4. У центр викласти сметану, посипану червоним перцем. Можна прикрасити свіжою зеленню і/або кукурудзою.

100_4857

Надіслати коментар