Скони без яєць | Сooking - Готувати легко!

Скони без яєць

By : | 0 Comments | On : січня 11, 2013 | Category : Випічка солодка

album_pic (1)

Теплі запашні булочки з улюбленим варенням – чи може бути щось смачніше для сніданку?

Інгредієнти:

Інструкція:

1. У посудину всипати муку, розпушувач, цукор, сіль; влити розтоплене масло або маргарин.
2. Збивати міксером (насадками для тіста), поступово вливаючи молоко.
3. Збивати доти, поки тісто не буде відставати від стінок.
4. Робочу поверхню присипати мукою, викласти тісто і швидко вимісити, додаючи родзинки за смаком.
5. З тіста сформувати невеликі кульки.
6. Пекти 15 хвилин, тоді за бажанням витягнути, змастити жовтком – і знову у піч на 15 хв.

 

Надіслати коментар