Суп-пюре із кабачків | Сooking - Готувати легко!

Суп-пюре із кабачків

By : | 0 Comments | On : січня 12, 2013 | Category : Дієтичні страви, Перші страви

album_pic.php

Інгредієнти:

Інструкція:

1. Дрібно нарізані цибулю та часник обсмажити на маслі у каструлі.

2. Додати порізані шматочками кабачки і, постійно помішуючи, злегка обсмажити.

3. Залити водою і варити, поки кабачки не стануть м’якими.

4. Тоді додати плавлений сир, приправу каррі і сіль за смаком. Варити, доки не розплавиться сир.

5. За допомогою блендера перетерти суп в пюре.

Ідеально пасують до цього супу домашні сухарики: білий хліб порізати кубиками, підсушити їх на сухій сковороді або в духовці. Наприкінці додати подрібнений зубчик часнику.

 

Надіслати коментар