Свинина, тушена у пиві (по-чеськи) | Сooking - Готувати легко!

Свинина, тушена у пиві (по-чеськи)

By : | 0 Comments | On : січня 10, 2013 | Category : Другі страви

100_9276

Чеська  кухня — ситна, калорійна і до непристойності смачна. У великій пошані — свинина у пиві по-чеськи, бо ж яка Чехія без пива і мяса. Перевага цієї страви у тому, що м’ясо попередньо не треба маринувати, воно і так виходить ароматне, м’яке і смачне.

Інгредієнти:

Інструкція:

М’ясо нарізати невеликими шматками. Цибулю нарізати кубиками. Розігріти у гусятниці смалець, потушкувати у ньому цибулю, додати м’ясо і смажити 5 хв. Посипати меленим червоним перцем, посолити. Влити склянку пива, накрити і тушкувати 45 хв. Потім подрібнити чорний хліб і додати до м’яса разом з рештою пива. Тушкувати ще 20 хв. Наприкінці додати лавровий лист.

album_pic.php

 

Надіслати коментар