Тірамісу | Сooking - Готувати легко!

Тірамісу

By : | 0 Comments | On : лютого 9, 2013 | Category : Десерти i напої

100_7943

Тірамісу – класичний італійський десерт, який здобув популярність у всьому світі завдяки своєму вишуканому ніжному смаку та простоті приготування. Традиційно для приготування тірамісу використовують сир маскарпоне та бісквітне печиво савоярді. Їх можна купити або ж приготувати власноруч.

На CooKING Ви знайдете рецепти:

Бісквітні пальчики

Маскарпоне

Інгредієнти:

100_7943

Інструкція:

  1. Зварити міцну каву (4 ч.л. на 200 мл води). Охолодити. До охолодженої кави додати коньяк.
  2. Білки відокремити від жовтків.
  3. Жовтки ретельно розтерти з цукром – маса має побіліти і збільшитись в об’ємі.
  4. Білки збити з дрібкою солі до міцної піни.
  5. До розтертого з цукром жовтка додати маскарпоне (має бути холодним, з холодильника). Ретельно розмішати, щоб не будо грудок.
  6. До цієї маси додати збиті білки, акуратно перемішати.
  7. Кожен бісквітний пальчик (савоярді) занурити в охолоджену каву. Це треба робити дуже швидко, щоб бісквіт не розм’як.
  8. У форму викласти щільно один до одного половину бісквітних пальчиків, а на них – половину крему. На крем знову викласти щільно савоярді і покрити рештою крему.
  9. Покласти у холодильник на 6 годин.

100_7950

Надіслати коментар