Торт “Кароліна” | Сooking - Готувати легко!

Торт “Кароліна”

By : | 0 Comments | On : січня 22, 2013 | Category : Святковий стіл, Торти

100_4680

Торт “Кароліна”- торт для свята і великої компанії, адже має 11 см. заввишки і діаметр - 28 см. Поза тим, він нескладний у приготуванні, а смак Вас приємно порадує: не надто солодкий, попри масляний крем, – легкий, яблука додають кислинку, а чорнослив і курага – вітамінів.

Стане окрасою святкового столу.

Інгредієнти:

Інструкція:

100_4679

 

1. Яйця і цукор збити до утворення густої маси.

2. Додати (всі складники попередньо змішати разом) борошно, крохмал, какао, соду, погашену оцтом, розпушувач і ванільний цукор.

2. Поділити отриману масу навпіл, випекти два коржі, кожен розрізати вздовж.

3. Сметану збити з 1/2 скл. цукрової пудри, решту пудри збити з маслом.

4. До збитого масла цівкою додати сметанну масу і добре вимішати.

5. Чорнослив, курагу, родзинки (кількість – за смаком) залити окропом і варити кілька хвилин, щоб стали м’які. Охолодити, висушити паперовим рушником і перемолоти на м’ясорубці, у комбайні або блендером.

6. Яблука нарізати маленькими шматочками. З води і цукру зварити сироп, залити ним яблука і варити, щоб стали м’які.

7. Горіхи (грецькі, арахіс, фундук тощо) перемолоти.

8. Перемазати коржі, посипавши поверх крему перший і третій корж перемеленими чорносливом, курагою і родзинками, а другий – яблуками і горіхами.

9. Прикрасити торт за смаком.

100_7570

Надіслати коментар