Торт “Літній” | Сooking - Готувати легко!

Торт “Літній”

By : | 0 Comments | On : січня 12, 2013 | Category : Святковий стіл, Торти

album_pic (66)

Хоч торт і “Літній”, та актуальний у будь-яку пору року – особливо, якщо хочеться чогось свіжого та яскравого.

Інгредієнти:

Інструкція:

album_pic (53)

Бісквіт:

1. Холодні білки збити, потрохи додаючи цукор і ванільний цукор, у міцну піну.

2. Влити жовтки, акуратно, щоб піна не впала, розмішати – і додати борошно з розпушувачем, вимішуючи знизу вверх.
3. Випікати у змащеній формі при 180 градусах приблизно 20 хв. Готовність перевірити сірником.

4. Готовий бісквіт остудити і розрізати на невеликі кубики.

Крем:

1. Желатин залити 1/2 скл. холодної води на півгодини.

2. Опісля поставити на плиту і нагріти, щоб желатин повністю розчинився (до кипіння не доводити). Дати трохи охолонути.

3. Сметану збити з цукром.

4. Желатин тонкою цівкою, постійно помішуючи, влити у сметану.

5. З’єднати разом бісквіт, збиту сметану і дрібно нарізані фрукти (персик, полуниця, ківі, банан – на Ваш смак).

6. Глибоку ємність вистелити харчовою плівкою і вилити в неї масу.

7. Покласти в холодильник або морозильну камеру до застигання.

8. Опісля витягнути, перевернути на тарілку і зняти плівку.

 

Надіслати коментар