Торт “Монастирська хата” | Сooking - Готувати легко!

Торт “Монастирська хата”

By : | 2 Comments | On : лютого 12, 2013 | Category : Святковий стіл, Торти

100_5186

Торт “Монастирська хата” – найсмачніша улюблена класика.

Інгредієнти:

Інструкція:

collage

 

1. Масло перетерти з борошном, влити пиво (при потребі можна додати ще 50 мл пива ) і замісити м’яке тісто.

2. Готове тісто покласти на 30 хв. в холодильник.

3. Опісля тісто поділити на 10 рівних частин.

4. Кожну частину розтягнути у валик, який розкачати у тонку полосу. На кожну полосу вздовж викласти вишні. Скрутити трубочкою і защипати краї, щоб не витікав сік.

5. Готові трубочки (вони мають бути приблизно однакової довжини) перекласти на деко швом донизу. Випікати при 180 градусах до легкого зарум’янення – 25-30 хв.

6. Для крему: молоко закип’ятити.

7. Жовтки розтерти з цукром і ванільним цукром, додати кілька ложок молока і борошно, перемішати, щоб не було грудок.

8. До цієї маси додати гаряче молоко. Ретельно перемішати. Варити на малому вогні, постійно помішуючи, до загустіння.

9. Заварний крем охолодити.

10. Масло збити. Поступово, по ложці, додати до масла заварний крем, не припиняючи збивати. Готовий крем покласти на 10-15 хв. у холодильник.

11. Збираємо торт. Спечені трубочки мають бути вже охолоджені. На основу для торта викласти 4 найміцніші трубочки. Змастити кремом. На крем викласти 3 трубочки, змастити кремом. Потім 2 трубочки – крем – 1 трубочка. Весь торт покрити кремом і прикрасити за смаком.

12. Покласти готовий торт в холодильник мінімум на 24 години.

100_5186 100_5158

  1. posted by levtina13 on 08.06.2013

    Прошу прощения,что-то неправильно сделала при регистрации,во всех рецептах на сайте высвечиваются мои данные,уберите,пожалуйста.

    • posted by Terry on 08.06.2013

      Ви зробили все правильно. Ви зареєстровані на сайті і тому можете додавати коментарі. Тому під кожним рецептом, над коментарями видно Ваш нік. Це не помилка, все правильно.

Надіслати коментар