Цибулеві кільця | Сooking - Готувати легко!

Цибулеві кільця

By : | 0 Comments | On : січня 13, 2013 | Category : Закуски

album_pic (60)

Цибулеві кільця або баджі – традиційна страва індійської кухні. Подаються як доповнення до головної страви, але й як закуска до пива – це пікантний, ситний і недорогий варіант.

Інгредієнти:

Інструкція:

1. Цибулю нарізати тонкими кільцями.

2. Воду, яйце і сік лимону змішати.

3. Окремо змішати борошно, сіль та приправи.

3. У сухій суміші зробити заглиблення і вилити туди яєчну суміш, ретельно перемішати, щоб вийшло тісто, як густа сметана.

4. У тісто додати цибулеві кільця. Воно має їх повністю покрити.

5. У сковорідці розігріти олію і смажити у ній кільця: можна кожне окремо або по 2-4 шт. разом. Смажити до золотистого кольору.

6. Готові кільця викласти на паперові рушнички, щоб ввібрали зайвий жир.

album_pic (60)

Надіслати коментар