Вінегрет з морською капустою | Сooking - Готувати легко!

Вінегрет з морською капустою

By : | 0 Comments | On : січня 12, 2013 | Category : Салати

album_pic (79)

Класичний вінегрет модернізований незвичним складником – морською капустою.

Інгредієнти:

Інструкція:

1. Картоплю, моркву відварити і нарізати кубиками, варений буряк натерти на великій терці.

2. Огірки нарізати соломкою або невеликими кубиками.

3. Цибулю дрібно нарізати.

4. Всі компоненти з’єднати разом, додати морську капусту.

5. Заправити олією і оцтом.

4. Додаючи по одному жовтку, розтирати до утворення однорідної маси.

5. Розчинені дріжджі влити до маси, додати тепле молоко, горілку, всипати борошно і замісити пухке тісто.

6. Накрити тісто, щоб підійшло. Перемісити і дати ще раз підійти.

7. Частину тіста викласти на посипану борошном поверхню, розкачати пласт завтовшки 1,5 см. Склянкою позначити кола до половини пласта тіста, у центр кожного покласти начинку, накрити другою половиною тіста і вирізати пампухи.

8. Смажити у гарячій олії у посудині з високими стінками, – щоб олія покривала пампухи.

Надіслати коментар