Яблучний тарт з медом і лимоном | Сooking - Готувати легко!

Яблучний тарт з медом і лимоном

By : | Коментування вимкнуто | On : лютого 5, 2013 | Category : Випічка солодка

100_2458

Надзвичайно смачний тарт! Ідеальне поєднання несолодкого хрумкого тіста, яблук і заливки з насиченим смаком духмяного меду, кориці і лимона.

100_2458

Інгредієнти:

Інструкція:

Безимени-1

 

1. Борошно з холодним, натертим на терці, маслом перетерти до крихти. Додати воду і замісити гладке м’яке тісто.

2. Розкачати або ж одразу руками викласти тісто у форму, розрівняти, зробивши невисокі бортики, наколоти часто вилкою і покласти у холодильник на півгодини.

3. Тим часом яблука порізати на дольки, викласти на тісто. Випікати 20 хв. при 200 градусах.

4. Для заливки змішати яйця, мед, корицю, сік, борошно. Залити нею пиріг, посипати горіхами і – у духовку – ще на 35-40 хв. при температурі 160 градусів.

100_2424

Comments are closed.