Яєчний рулет | Сooking - Готувати легко!

Яєчний рулет

By : | 0 Comments | On : лютого 21, 2013 | Category : Закуски

album_pic (6)

Інгредієнти:

Інструкція:

1. Яйця збити з майонезом.

2. Додати борошно і дрібку солі, перемішати, щоб не було грудок.

3. Сковорідку (діаметр приблизно 18-20 см) розігріти і змастити олією.

4. Вилити на сковорідку яєчну масу, рівномірно її розподілити всією сковорідкою. Накрити кришкою і готувати на невеликому вогні протягом 5 хв.

5. Опісля перекинути яєчний млинець на тарілку, ще гарячий змастити начинкою і скрутити рулетом. Охолодити.

6. Нарізати скибками.

7. Начинку для рулету готуйте на свій смак. Це, наприклад, може бути сир з часником і майонезом.

 album_pic.php

 

 

 

Надіслати коментар