Заливне з курочки | Сooking - Готувати легко!

Заливне з курочки

By : | 0 Comments | On : лютого 6, 2013 | Category : Другі страви

12-zalyvne

Інгредієнти:

Інструкція:

Відварити 2-3 яйця, нарізати тоненькими скибками.

Відварити куряче м’ясо без шкіри з морквиною та цибулинкою, через півгодини як закипить – посолити, додати приправи за бажанням.

М’ясо витягнути, порізати на шматки і викласти у форму,

цибулинку витягнути (відварена цибулинка в заливне не додається)

варену моркву витягнути,  гарно нарізати і викласти на м’ясо,

зверху викласти нарізані яйця

Желатин розпусти в бульйоні, рідину процідити й залити у фрму.

Прикрасити зеленим (підійде кріп, петрушка, консервований горошок)

Коли вистигне, поставити на ніч в холодильник.

Надіслати коментар