Заварне тісто. Поради від Дарії Цвек | Сooking - Готувати легко!

Заварне тісто. Поради від Дарії Цвек

By : | 0 Comments | On : березня 21, 2013 | Category : Блог

eclairs1

Кулінарні поради від відомої української кулінарки, авторки низки книг з найсмачнішими рецептами, перевіреними часом, Дарії Цвек.

  • Заварне тісто під час випікання дуже наростає. Тому слід стежити за тим, щоб воно було не дуже густе, бо недостатньо виросте, і не надто рідким, бо осяде. Готове тісто — блискуче і пружне.
  • Щоб заварне тісто швидко підходило. додайте до нього амоній, розмішаний з яйцем.
  • Вироби зі заварного тіста всередині порожні, і їх можна начиняти. Найкраще — білковою піною, кремом із збитої сметани або заварним кремом.
  • Тісто розкладають на легко змащений лист ложкою або видушують з кондитерського мішечка. Випікають протягом 20—35 хв. при температурі 200°С. Під час випікання духовку не відкривати, бо тісто сяде.
  • Вироби зі заварного тіста дуже приємні на смак, але швидко стають вологими і втрачають смак. Великими порціями готувати їх не варто.

Надіслати коментар