Хліб

Posted in : Випічка несолодка on by : Terry Позначки:, , , , , , , ,

Цей рецепт стане у нагоді тим господиням, які давно хотіли приготувати хліб власноруч. Рецепт – простий, результат – смачний. І хтозна, можливо, спробувавши цей хліб, ви назавжди відмовитеся від магазинного.

Інгредієнти:

Інструкція:

1. Дріжджі та цукор розчинити у теплій воді. Почекати, щоб на дріжджах піднялася “шапочка”. Опісля додати решту складників і замісити тісто.

2. Готове тісто накрити рушником і залишити на годину у теплому місці.

3. Розділити тісто на дві частини. Кожну частину розкачати, надаючи форму прямокутника.

4. Обидва прямокутники скрутити рулетом і перекласти на деко. Накрити рушником і залишити у теплому місці на 40-50 хвилин (з цього тіста можна пекти хліб і круглої, і квадратної форми, і маленькі булочки).

5. На кожному батоні зробити невеликі надрізи.

6. Випікати при 200 градусах до зарум’янення.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *